جمعه , ۲ آذر ۱۴۰۳
خانه / اخبار و اطلاعیه ها / ماین نیوز: سهم ۶۲ درصدی عراق در صادرات سیمان ایران

ماین نیوز: سهم ۶۲ درصدی عراق در صادرات سیمان ایران

تعداد بازدید : 2,072

ماین نیوز: سهم ۶۲ درصدی عراق در صادرات سیمان ایران

ماین نیوز: سهم ۶۲ درصدی عراق در صادرات سیمان ایران : عنوان
۱۳۹۳/۱۲/۰۲ : تاریخ انتشار

به گزارش ماین نیوز، منصور قدمی در همایش عاملین فروش سیمان خزر اظهار کرد: سیمان در استان گیلان قدمت ۵۸ ساله دارد و سیمان لوشان به عنوان اولین کارخانه تولید سیمان در سال ۱۳۳۸ در کشور به بهره برداری رسید لذا گیلانیان با مقوله صنعت سیمان بیشتر از استان‌های دیگر کشور آشنایی دارند.

وی افزود: ۲۷ سال که از عمر سیمان خزر در صنعت سیمان می‌گذرد تاکنون فراز و نشیب‌هایی را پشت سر گذاشته است، چنانچه یک فعالیت اقتصادی بخواهد انجام شود نیازمند چرخه‌ای است که فرآیند تولید طی می‌کند تا به خروجی مورد نظر برسد که بخش تولید نیازمند حمایت‌هایی از جانب مسئولین و بنگاه‌های اقتصادی است.

قدمی با بیان اینکه بخش عمده فعالیت صنعت سیمان بر عهده عاملین فروش است، گفت:در مدت زمانی که از عمر سیمان خزر می‌گذرد،عمده محصول سیمان خزر در داخل استان به مصرف می‌رسد، استان گیلان با جمعیت ۲ میلیون و ۴۸۰ هزار نفری که دارد امروزه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن مصرف سیمان دارد.

مدیرعامل سیمان خزر ادامه داد: با توجه به واحدهای جدیدی که در استان و همچنین ۴ واحدی که در استان‌های اطراف به وجود آمده‌‌اند با افزایش ظرفیت خود باعث شدند که عرضه و تقاضا در استان با هم برابری نداشته باشند و باعث بهم خوردن تعادل شده است،البته کل محصول سیمان خزر در استان جذب شده و به مصرف رسیده است اما از سال گذشته به علت کاهش فعالیت‌های ساختمانی و عدم تحقق بودجه‌های عمرانی عمده تحویل ما در بخش مردمی بوده است.

قدمی بیان کرد: به لحاظ جمیع شرایطی که در مملکت و در بخش صنعت سیمان با وجود بازارهای دیگر وجود دارد، این ضرورت را دیدیم تا در خدمت شما عزیزان باشیم و از نقطه نظرات شما در این زمینه بهره‌مند شویم.

وی با تاکید بر اینکه سیمان خمیر مایه توسعه کشور است، گفت: سیمان قهرمان عرصه اقتصاد مقاومتی است، در اوایل انقلاب سالانه ۷ میلیون تن تولید سیمان داشتیم در حالیکه اکنون تولید به ۷۵ میلیون تن رسیده است؛ با توجه به وجود تحریم‌ها و رقابت‌های داخل، کارشناسان ما توانستند این صنعت را به تولید ۷۵ میلیون تن برسانند البته حدود ۴۰ میلیون تن هم ظرفیت در راه داریم.

مدیرعامل سیمان خزر گفت: کشور چین سالانه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن تولید سیمان دارد، از کل این سیمان تولیدی در چین فقط ۱۱ میلیون تن صادر می‌کنند و عمدتا در داخل کشور مصرف می‌کنند. بعد چین، هندوستان دومین کشور تولید کننده سیمان، سپس آمریکا رتبه سوم، ایران و ترکیه به طور مشترک رتبه چهارم تولید سالانه سیمان را در دنیا به خود اختصاص داده‌اند.

عضو هیئت مدیره کارخانه سیمان خزر ادامه داد: با توسعه گرفتن پروژه‌های عمرانی به آینده خوشبین خواهیم بود؛ در برنامه ششم توسعه در گیلان کشاورزی و صنعت را یکی از محورهای توسعه قرار داده‌اند لذا لزوم موفقیت در بخش کشاورزی ساختن سد می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه رتبه اول صادرات را در دنیا را داریم، اضافه کرد: ۶۲ درصد صادرات ما به عراق، ۹ درصد به آذربایجان، ۶ درصد به ترکمنستان می‌باشد، کارخانجات ما در جنوب و غرب کشور مشکلی از نظر صادرات ندارند و مشتریان آنها در نوبت قرار دارند، اخیرا نیز صادرات به کشورهای آفریقا و مصر شروع شده است.

مدیرعامل کارخانه سیمان خزر با بیان اینکه تا پایان ۱۰ ماه نخست سال جاری، ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تن صاردات سیمان داشتیم، ادامه داد: در همین راستا طی سال گذشته و امسال مجموعه سیمان خزر را مجهزتر نموده‌ایم، همچنین از انواع مسیرهای دریایی و زمینی در بسته بندی‌های مختلف بهره‌مند شده‌ایم.

قدمی با اشاره به اینکه در سال ۹۳، فقط ۱۸۰ هزار تن صادرات سیمان به کشورهای آذربایجان و ترکمنستان داشتیم، بیان کرد: سیمان محصولی شناخته شده است به خصوص در کشور ما کارخانجات از استاندارد بالایی برخوردارند و البته سیمان خزر از استانداردهای بالاتری برخوردار است.

وی با بیان اینکه سیمان خزر یکی از شرکت‌های سیمان فارس و خوزستان است،گفت: ۳۲ درصد سهم بازار مربوط به شرکت سیمان فارس و خوزستان است.

مدیرعامل کارخانه سیمان خزر ادامه داد: تفاهم نامه‌ای سیمان فارس و خوزستان با وزارت راه و شهرسازی منعقد کرده‌ است مبنی بر اینکه روکش راه‌ها با لایه بتنی انجام شود و تاکنون پروژه‌های زیادی در این زمینه تعریف کرده‌اند که تا حدودی نیز در اصفهان، ساوه و بیرجند به اجرا رسیده اما متاسفانه در گیلان پروژه‌ای تعریف نشده است لذا از مسئولین استانی انتظار داریم پیگیری کنند چراکه ما آمادگی برای اجرای روکش لایه بتنی در راه‌های شهری و روستایی را داریم، سابقه راه‌های بتنی در ایران جدید است اما در کشورهای دنیا قدمت دیرینه دارد.

Ver peliculas online